Κατασκευη ενημερωτικων Portal

H cosmart έχει την ιδανική λύση για εσάς.

Μια είδηση πρέπει να ταξιδεύει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν χαθεί σε πολυδαίδαλα συστήματα και σε αργούς servers τότε η είδηση ποτέ δεν θα φτάσει εγκαίρως στους αναγνώστες της. Η Cosmart θα σας παραδώσει ένα ειδησεογραφικό blog που θα είναι σχεδιασμένο ακριβώς στις ανάγκες σας. Θα εγκατασταθεί σε ταχύτατους servers για να μπορεί να δέχεται χιλιάδες επισκέπτες ταυτόχρονα. Ένα σημαντικό στοιχείο των ειδησεογραφικών μας Portal είναι ο εύκολος διαμοιρασμός στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που βοηθά να ταξιδέψει η είδηση ταχύτατα.

Κατασκευη ενημερωτικων Blogs

H cosmart έχει την ιδανική λύση για εσάς.

Η εμπειρία μας στα ενημερωτικά Portals και στις πολύπλοκες βάσεις δεδομένων είναι μεγάλη. Εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά σερβίρονται χιλιάδες ειδησεογραφικές σελίδες. Το μυστικό είναι σίγουρα η καθαρότητα του κώδικα και η ταχύτατη φόρτωση των σελίδων στους ιδιόκτητους servers μας. Φτιάξε τώρα και εσείς το δικό σας ενημερωτικό blog.

Χαρακτηριστικά ένος άρτιου ειδησεογραφικού portal

κατασκευη ενημρωτικων blog

Προσβάσιμο και από το κινητό σας τηλέφωνο

Φιλικo προς την Google

Το σύστημα διαχείρισης που έχουμε αναπτύξει (SmartCms) προσφέρει πανέξυπνα εργαλεία ώστε το site σας να είναι πάντα φιλικό προς την Google.

Μεσα κοινωνικής δικτυωσης

Διαμοιραστείτε γρήγορα το περιεχόμενο του ειδησεογραφικού σας ιστοχώρου μόνο με ένα κλικ.

Φτιαγμενο λεξη προς λεξη για εσας

Δεν βασιζόμαστε σε πλατφόρμες. Το προσαρμόζουμε ακριβώς στον χαρακτήρα και τις αναγκες σας.

στατιστικα analytics

Με λίγα κλικ δείτε τα πάντα για τα στατιστικά σας.

ΔΕΝ βασιζόμαστε σε πλατφόρμες & πρότυπα.
Φτιάξαμε το δικό μας σύστημα διαχείρισης
που σας παρέχει απεριόριστες δυνατότητες,
προσφέροντας σας μια υπέροχη & ασφαλή
εμπειρία πλοήγησης.

1/3 πελάτες μας απευθύνονται σε εμάς γιατί έχουν πέσει θύματα
πειρατείας στον παλιό
ιστοχώρο τους.

2/3 πελάτες μας απευθύνονται σε εμάς γιατί είχαν μια κακή εμπειρία με μια πλατφόρμα τύπου
wordpress, Joomla.

3/3 πελάτες μας απευθύνονται σε εμάς γιατί οι παλαιοί συνεργάτες τους δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τις σύγχρονες τάσεις και λειτουργίες.

Θα εντυπωσιαστείτε από τις σχεδιαστικές μας δυνατότητες. Απλές γραμμές, καθαρός κώδικας, υπέροχες φωτογραφίες, προσαρμόζονται με ένα υπέροχο τρόπο σε οποιαδήποτε συσκευή.
Τι να κάνετε ένα site που θα βλέπετε μόνο εσείς και εμείς? Στην Cosmart το SEO (search engine optimization) είναι πιο σημαντικό και από το ίδιο το site για αυτό φροντίζουμε να δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στις λέξεις κλειδιά.
Στην Cosmart επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιούμε ιδιόκτητους dedicated servers. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχετε απίστευτες ταχύτητες & μέγιστη ασφάλεια.