Σχεδιασμος - κατασκευη εταιρικων ιστοσελιδων

Υπέροχος σχεδιασμός - Μοναδικές δυνατότητες

Το site σας είναι ο καθρέφτης της επιχείρησής σας. Καθένας από εμάς, πριν κάνει μια νέα συνεργασία, πάντα θα ρίξει μια ματιά στον ιστοχώρο της εταιρείας που πρόκειται να συνεργαστεί. Ένας κακός δικτυακός τόπος δημιουργεί κακή εντύπωση στους εν δυνάμει πελάτες μας.

Χαρακτηριστικά ένος άρτιου εταιρικού ιστοχώρου

  • Υψηλής αισθητικής

    Η αισθητική του ιστοχώρου σας πρέπει να ακολουθεί τα μοντέρνα πρότυπα και να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας.

  • Διαισθητικό

    Κάθε τι που ψάχνει ο επισκέπτης θα πρέπει να το βρίσκει εύκολα. Θα πρέπει να υπάρχουν καθαρές γραμμές και μεγάλες γραμματοσειρές για να διευκολύνουν τους επισκέπτες με προβλήματα όρασης.

  • Τεχνολογικά εξελιγμένο

    Ο ιστοχώρος σας θα πρέπει να φορτώνει αστραπιαία, χωρίς καμιά διακοπή (downtime), να μπορεί κανείς εύκολα να διαμοιράσει το περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να είναι προσαρμόσιμο σε όλες τις συσκευές.

ΔΕΝ βασιζόμαστε σε πλατφόρμες & πρότυπα.
Φτιάξαμε το Smart CMS αποκλειστικά για εσάς
προσφέροντας σας μια υπέροχη & ασφαλή
εμπειρία πλοήγησης.

1/3 πελάτες μας απευθύνονται σε εμάς γιατί έχουν πέσει θύματα
πειρατείας στον παλιό
ιστοχώρο τους.

2/3 πελάτες μας απευθύνονται σε εμάς γιατί είχαν μια κακή εμπειρία με μια πλατφόρμα τύπου
wordpress, Joomla.

3/3 πελάτες μας απευθύνονται σε εμάς γιατί οι παλαιοί συνεργάτες τους δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τις σύγχρονες τάσεις και λειτουργίες.

Θα εντυπωσιαστείτε από τις σχεδιαστικές μας δυνατότητες. Απλές γραμμές, καθαρός κώδικας, υπέροχες φωτογραφίες, προσαρμόζονται με ένα υπέροχο τρόπο σε οποιαδήποτε συσκευή.
Τι να κάνετε ένα site που θα βλέπετε μόνο εσείς και εμείς? Στην Cosmart το SEO (search engine optimization) είναι πιο σημαντικό και από το ίδιο το site για αυτό φροντίζουμε να δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στις λέξεις κλειδιά.
Στην Cosmart επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιούμε ιδιόκτητους dedicated servers. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχετε απίστευτες ταχύτητες & μέγιστη ασφάλεια.

Προσβάσιμο από το κινητό σας τηλέφωνο

Ευκολη διαχειριση

Όπου και αν βρίσκεστε έχετε πάντα τον έλεγχο στα χέρια σας.

Emails

Δείτε ολα τα email σας απο το κινητό σας τηλέφωνο.

Προσαρμοσιμο

Σε όποια συσκευή και αν το δείτε δείχνει υπέροχο.

Γρηγορες αναφορες

Με λίγα κλικ δείτε τα πάντα για τις online πωλήσεις σας.

δειτε καποια εργα μας