Portfolio Cosmart

Υψηλού κύρους πελατολόγιο. Εδώ κάθε επένδυση έχει αξία!


Ζαχροπλαστεια Passarella

www.passarella.gr

Το έργο αυτό δημιουργήθηκε για την αλυσίδα Ζαχαροπλαστείων Passarella. Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο custom eshop όπου οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν τα αγαπημένα τους γλυκά και να φτάσουν στην πόρτα τους με ένα κλικ.

Coca cola

www.coca-cola.gr

Ξέραμε ότι όταν αναλάβουμε το έργο αυτό θα ήταν αρκετά δύσκολο να το φέρουμε εις πέρας λόγω των τεραστίων δεδομένων της εταιρείας. Το έργο αυτό έχει γραφεί σε sql και έχει εγκατασταθεί επιτυχώς σε ένα server εντός της εταιρείας και σύντομα συζητούμε να
περάσουμε σε λύσεις cloud.


Abbvie

www.abbvie.com

Με την φαρμακευτική εταιρεία Abbvie έχουμε κάνει πάρα πολλά έργα που αφορούν ιστοχώρους. Θα θέλαμε να σταθούμε όμως, σε ένα φωτογραφικό έργο και αφορά τον σύλλογο ανθρώπων που πάσχουν από ρευματικές ασθένειες, με στόχο να αναδείξουμε το μεγαλείο της δύναμης αυτών των ανθρώπων.

Pronet

www.pronet.ms

Συνεργαζόμαστε εδώ και μια δεκαετία με την Pronet, την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία για θέματα ασφάλειας που απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις. Σχεδιάσαμε το δικτυακό τους τόπο ενώ έχουμε μια συνεχόμενη συνεργασία ανταλλαγής υπηρεσιών.


Colgate - Palmolive

www.colgate.com.gr

Από την Colgate – Palmolive μας ζητήθηκε να δημιουργήσουμε μια on-line φόρμα δημοσκοπήσεων η οποία θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη μόνο για τους εργαζόμενους της εταιρείας . Η φόρμες και οι λειτουργίες δημιουργήθηκαν ακριβώς όπως μας ζητήθηκαν ενώ το σύστημα το εγκαταστήσαμε στους ιδιόκτητους servers μας σε postgresql.

Diakinisis

www.diakinisis.gr

H Diakinisis είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη εταιρεία logistics στην Ελλάδα. Εκατομμύρια προϊόντα καθημερινά διακινούνται στις αποθήκες της. Αυτό που ζητήθηκε από την Cosmart είναι να δημιουργηθεί ένα video 4 λεπτών που να περιγράφει τις υπηρεσίες τις Diakinisis.


Brokins

www.brokins.gr

Μας ζητήθηκε από την Brokins να τους αναβαθμίσουμε την εταιρική τους παρουσία τόσο σε επίπεδο διαδικτυακό όσο και σε έντυπο.Δημιουργήσαμε ένα ιστοχώρο που είναι αντάξιος της αισθητικής της εταιρείας, δημιουργήσαμε φυλλάδια που ακολουθούν την εταιρική τους ταυτότητα .

Voi Noi

www.voi-noi.gr

Η εταιρεία Voi – Noi επικοινώνησε μαζί μας για να αναλάβουμε την φωτογράφιση των προϊόντων τους και να οργανώσουμε τις διαφημιστικές τους καταχωρήσεις στα περιοδικά.


επιπλα Area 60

www.area60.gr

Το έργο αυτό δημιουργήθηκε για την εταιρεία Area 60 που δραστηριοποιείται στον χώρο των επίπλων. Ζήτησαν να κατασκευάσουμε ένα ιστοχώρο ιδιαίτερα προσεγμένο και καλαίσθητο αναδεικνύοντας την ποιότητα και την άνεση των επίπλων της. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας στο Google Adwords & Display σε μηνιαία βάση.

Ηλιας Μπαρμπαλιας

www.iliasbarbalias.gr

Ίσως ο πιο σημαντικός αρχιτέκτονας που λάτρεψε την Αθήνα και της έδωσε μια άλλη αρχιτεκτονική πνοή. Μας ζητήθηκε μέσα από την απλότητα να δώσουμε την αίσθηση της πολυτέλειας. Επίσης μια σημαντική δυσκολία του έργου αυτού είναι να φωτογραφηθούν σωστά όλα τα κτίρια και να εκτεθούν με ένα μοναδικό τρόπο.

Media strom

www.mediastrom.gr

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να ψάχνουμε τα αρχεία μας για να βρούμε από που ξεκινήσαμε και πως εξελιχθήκαμε τα τελευταία 16 χρόνια. Με την Media Strom ξεκινήσαμε από ένα μικρό εργοστάσιο στο Ρέντη αγωνιώντας για ένα σωρό υπηρεσίες και έργα που υλοποιήθηκαν μέσα στο πέρασμα του χρόνου.


TSAKIRIS MALLAS

www.tsakirismallas.gr

Αναμφισβήτητα το στοιχείο που κάνει ένα ιστοχώρο καλαίσθητο ή όχι είναι το φωτογραφικό του υλικό. Η εταιρεία Tsakiris Mallas μας ζήτησε να αναβαθμίσουμε όχι μόνο το μεγάλο αριθμό υποδημάτων που είναι ηλεκτρονικά διαθέσιμο, αλλά και όλες τις καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις των μοντέλων που φορούν υποδήματα της εταιρείας.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ

www.vrellis.gr

Το έργο αυτό είναι ίσως το πιο αγαπημένο μας. Όχι γιατί είχε κάποια δυσκολία στην υλοποίηση, αλλά γιατί θα έπρεπε να φτιάξουμε κάτι μοναδικό, όσο μοναδικός είναι ο καλλιτέχνης Παύλος Βρέλλης που αφιέρωσε σχεδόν ολόκληρη την ζωή του στην τέχνη αφήνοντας μας τεράστια κληρονομιά στον τόπο μας.


DE CODE

www.de-code.gr

Η ελληνική και εξαγωγική εταιρεία επίπλων DE CODE επικοινώνησε μαζί μας με ένα διπλό αίτημα. Να φτιάξουμε ένα eshop με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό. Ο επισκέπτης να μπορεί να φτιάξει το δικό του έπιπλο σε διάφορους χρωματισμούς και ξύλα και να μπορεί να κάνει την παραγγελία του με ασφαλή τρόπο.

Flexystrom

www.flexystrom.gr

Φαινομενικά ένα πολύ εύκολο έργο, η αποστολή μας όμως μεγάλη. Να πάρουμε το site από την αφάνεια & να το οδηγήσουμε στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Ο στόχος επετεύχθη! Niώσαμε υπερήφανοι γιατί πήραμε μια ομάδα στο “Γ’ ερασιτεχνικό” πρωτάθλημα και την οδηγήσαμε στο Champions league.


Chromolia

www.chromolia.com

Αυτός ο ιστοχώρος δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι από τον καπετάνιο μας Κοσμά Γιώργο. Στην ουσία είναι ένα χρονολόγιο στιγμών της ζωής που έχει βραβευτεί πολλές φορές για την ποιότητα και την έμπνευση του καλλιτέχνη.

future academy

www.futureacademy.org.uk

Πρόκειται ίσως για το πιο πολυδαίδαλο σύστημα που έχουμε δημιουργήσει μέχρι τώρα για το Βρετανικό σύστημα διοργάνωσης επιστημονικών συνεδρίων στο τομέας της ψυχολογίας. Τεράστια βάση δεδομένων, ένα υπέροχο σύστημα αποστολής μαζικών επιστολών και ένα σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών.


Linenshop

www.linenshop.gr

Μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Linenshop. Στόχος να φτιάξουμε ένα ηλ. κατάστημα που να είναι καλαίσθητο, ταχύτατο και συμβατό με όλες τις συσκευές ώστε οι παραγγελίες να γίνονται εύκολα όπου και να βρεθεί ο επισκέπτης. Μεγάλη έμφαση δώσαμε στις διαφημιστικές καμπάνιες adwords.


Bartuggi

www.bartuggi.com

Το έργο αυτό αποδείχτηκε αρκετά πιο πολύπλοκο από όσο είχαμε υπολογίσει. Τεράστιος όγκος δεδομένων, πολυπλοκότητες στο σύστημα διαχείρισης και όλες οι σύγχρονες λειτουργίες που απαιτεί ένα σύγχρονο eshop. Το έργο αυτό είχε ως χαρακτηριστικό τον πολυδαίδαλο τρόπο υπολογισμού των μεταφορικών με ογκοχρέωση.


Alisahne

www.alisahne.com

Είμαστε ενθουσιασμένοι που δημοσιεύουμε αυτό το έργο, διότι χρειάστηκαν πραγματικά πολλές ώρες συσκέψεων με όλα τα μέλη της ομάδας για να καταλήξουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ πιο πολύπλοκο από ότι αρχικά είχε προβλεφθεί.


αμεκων

www.amekon.gr

H ΑΜΕΚΟΝ θεωρείται η μεγαλύτερη βιομηχανία ανακύκλωσης μπαταριών αυτοκινήτου και παραγωγής ράβδων μολύβδου. Μας ζητήθηκε να αναβαθμίσουμε την δικτυακή τους παρουσία και ταυτόχρονα να φωτογραφίσουμε το εργοστάσιο λαμβάνοντας υπόψη μια αρκετά σημαντική πρόκληση.


G&P law firm

www.gplawfirm.eu

Η G&P Law Firm είναι μια ομάδα δικηγόρων που εξειδικεύεται σε νομικές υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Μετά από την συνάντηση που κάναμε δημιουργήσαμε ένα ιστοχώρο εναρμονισμένο με την αισθητική της εταιρείας.


Benelux Overseas

www.benelux-ship.com

H Benelux Overseas είναι μια από της μεγαλύτερες εφοπλιστικές εταιρίες ελληνικών συμφερόντων. Αυτό που ζητήθηκε από την Cosmart ήταν να αναβαθμιστεί η εταιρική τους παρουσία στο διαδίκτυο και ταυτόχρονα να μας ζητήθηκε να κάνουμε μια φωτογράφιση των κτιριακών τους εγκαταστάσεων.


Riviera Blue Events

www.rivierabluevents.com

Η Ξένια είναι μια από τις πιο δημοφιλής wedding planners που διοργανώνει σπουδαία events από όλο τον κόσμο. Το εγχείρημα ήταν να φτιάξουμε έναν ταχύτατο και δυναμικό ιστοχώρο που να έχει απλές γραμμές και μέσα απο την λίτότητα να εμπνέει την πολυτέλεια.


Αρχιστε ενα εργο μαζι μας.

επικοινωνηστε μας και θα εκπλαγειτε απο το πληθος επιλογων που εχετε να επιλεξετε για να αναπτυξετε την επιχειρηση σας .

Eδώ κάθε επένδυση έχει αξία!

Επικοινωνηστε μαζι μας