Κατασκευη ηλεκτρονικου καταστηματος e-shop

Η cosmart έχει την λύση για εσάς για την κατασκευή του eshop σας.

Το μέλλον των πωλήσεων είναι ηλεκτρονικό.
Στο 1,6 € τρις ο τζίρος του e-commerce πέρυσι παγκοσμίως. Εάν θέλετε και εσείς ένα μικρό μερίδιο αυτού του τζίρου αρκεί να μεταφέρετε το κατάστημά σας και στο διαδίκτυο και να απευθυνθείτε τόσο στην ελληνική αλλά όσο και στην παγκόσμια αγορά. Η κατασκευή ενός eshop θα εκτινάξει τις πωλήσεις σας στα ύψη, αρκεί να το κάνετε με σωστό και οργανωμένο τρόπο.Η διαφορά ενός επιτυχημένου eshop και ενός αποτυχημένου eshop κρίνεται στις λεπτομέρειες. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να δώσετε προσοχή είναι ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματός σας. Απλές καθαρές γραμμές και ζωηρά χρώματα προσδίδουν μια διακριτή πολυτέλεια στο eshop και κατ' επέκταση στην επιχείρησή σας.

Σχεδιασμος και κατασκευη eshops

Η cosmart έχει την λύση για εσάς για τον σχεδιασμό του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Απευθυνθείτε σε ένα κοινό που δεν έχει σύνορα και διαδώστε τις υπηρεσίες σας σε όλο τον κόσμο. Σε μια δύσκολη εποχή που στην Ελληνική οικονομία τα πάντα συρρικνώνονται, εσείς ανοίξτε νέους ορίζοντες με την κατασκευή ενός σύγχρονου eshop . Μειώστε τα πάγια έξοδά σας και γίνετε πιο ανταγωνιστικοί στις τιμές, καθώς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να λειτουργήσει χρειάζεται ελάχιστα έξοδα. Διεθνείς μελέτες δείχνουν μια αλλαγή στην συμπεριφορά των καταναλωτών καθώς πριν αγοράσουν οτιδήποτε κάνουν πρώτα μια έρευνα αγοράς μέσω διαδικτύου. Επιπλέον ο έντυπος τύπος χάνει συνεχώς έδαφος και οι έντυπες καταχωρήσεις δείχνουν ανεπαρκή αποτελέσματα. Κατασκευάστε σήμερα το δικός σας ηλεκτρονικό κατάστημα και συνεργαστείτε μαζί μας.

Χαρακτηριστικά ένος άρτιου ηλεκτρονικού καταστηματος (eshop)

Κατασκευη ηλεκτρονικου καταστηματος eshop

Προσβάσιμο και από το κινητό σας τηλέφωνο

Φιλικo προς την Google

Το σύστημα διαχείρισης που έχουμε αναπτύξει (SmartCms) προσφέρει πανέξυπνα εργαλεία ώστε το site σας να είναι πάντα φιλικό προς την Google.

Γρηγορο check out

Η ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι πολύ σημαντικό να γίνεται αστραπιαία και με ασφάλεια.

Φτιαγμενο λεξη προς λεξη για εσας

Δεν βασιζόμαστε σε πλατφόρμες. Το προσαρμόζουμε ακριβώς στον χαρακτήρα και τις ανάγκες σας.

Γρηγορες αναφορες

Με λίγα κλικ δείτε τα πάντα για τις online πωλήσεις σας.

ΔΕΝ βασιζόμαστε σε πλατφόρμες & πρότυπα.
Φτιάξαμε το δικό μας σύστημα διαχείρισης
που σας παρέχει απεριόριστες δυνατότητες,
προσφέροντας σας μια υπέροχη & ασφαλή
εμπειρία πλοήγησης.

1/3 πελάτες μας απευθύνονται σε εμάς γιατί έχουν πέσει θύματα
πειρατείας στον παλιό
ιστοχώρο τους.

2/3 πελάτες μας απευθύνονται σε εμάς γιατί είχαν μια κακή εμπειρία με μια πλατφόρμα τύπου
wordpress, Joomla.

3/3 πελάτες μας απευθύνονται σε εμάς γιατί οι παλαιοί συνεργάτες τους δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τις σύγχρονες τάσεις και λειτουργίες.

Θα εντυπωσιαστείτε από τις σχεδιαστικές μας δυνατότητες. Απλές γραμμές, καθαρός κώδικας, υπέροχες φωτογραφίες, προσαρμόζονται με ένα υπέροχο τρόπο σε οποιαδήποτε συσκευή.
Τι να κάνετε ένα site που θα βλέπετε μόνο εσείς και εμείς? Στην Cosmart το SEO (search engine optimization) είναι πιο σημαντικό και από το ίδιο το site για αυτό φροντίζουμε να δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στις λέξεις κλειδιά.
Στην Cosmart επενδύουμε συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιούμε ιδιόκτητους dedicated servers. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχετε απίστευτες ταχύτητες & μέγιστη ασφάλεια.