• Yugen
  • Elegant
  • Simplicity
  • Mysterious
  • Secret Beauty
Please Wait

Εταιρικά Video

Είμαστε κινηματογραφιστές. Χρησιμοποιούμε την τέχνη της αφήγησης με λέξεις και εικόνες για να δημιουργήσουμε συναισθήματα.

Τα μάτια μου δεν έχουν ξαναδεί τέτοια μοναδική ομορφιά. Τι μηχανήματα χρειάζεστε για να συλλάβετε την ομορφιά; Προφανώς δεν υπάρχει εξοπλισμός για να συλλάβετε το θαύμα του κόσμου.


Παρ' όλα αυτά, η Ισλανδία είναι μια χώρα που είναι ακόμη ακατέργαστη. Οι άνθρωποι εκεί φαίνεται να σέβονται τη φύση και να νιώθουν ταυτόχρονα το φόβο, και οι επισκέπτες ακολουθούν την ίδια πορεία. Μπορείτε να σκύψετε για να πιείτε νερό, και μπορείτε να οδηγήσετε ώρες χωρίς καμία ανθρώπινη δραστηριότητα στη φύση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το οδικό ταξίδι, είναι η πιο πολύτιμη εμπειρία της ζωής μου.


Να γυρίζεις τη γης, να βλέπεις – να βλέπεις - και να μην χορταίνεις - καινούργια χώματα και θάλασσες κι ανθρώπους και ιδέες, και να τα βλέπεις όλα για πρώτη φορά, να τα βλέπεις όλα σα για τελευταία φορά, με μακρόσερτη ματιά, κι έπειτα να σφλανάς τα βλέφαρα και να νιώθεις τα πλούτη να κατασταλάζουν μέσα σου ήσυχα, τρικυμιστά, όπως θέλουν, ωσότου να τα περάσει από την ψιλή κρισάρα του ο καιρός, να κατασταλάξει το ξαθέρι απ’ όλες τις χαρές και τις πίκρες σου – τούτη η αλχημεία της καρδιάς, είναι, θαρρώ μια μεγάλη, αντάξια του ανθρώπου ηδονή.
Νίκος Καζαντζάκης


Δεν μπορώ να βρω λόγια για να περιγράψω την ομορφιά της φύσης. Ηρεμεί την ψυχή μου, ταξιδεύει το πνεύμα μου, ένα απόλυτο ταξίδι που κόβει την ανάσα. Ψάχνω μάταια για κάτι άσχημο, στην παλέτα χρωμάτων.


Κοιτάζω το χρώμα της πεταλούδας, το σχήμα του βουνού, τη ροή του καταρράκτη και καταλαβαίνω ότι το νόημα του να είσαι ζωντανός, είναι απλά να είσαι ζωντανός! Και αυτό, είναι τόσο απλό, τόσο προφανές, τόσο απλό. Παρ' όλα αυτά, παρατηρώ τριγύρω, ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι, σαν να είναι απαραίτητο γι' αυτούς να πετύχουν κάτι πέρα από όλα αυτά... και το αστείο είναι... ότι δεν είναι απόλυτα σίγουροι για το τι είναι... Όλα αυτά, φαίνονται πολύ παράξενα, πολύ παράλογα.... Πώς καταδέχομαι να υπάρχω μακριά από αυτή τη φωτεινότητα;


Το ταξίδι της αφύπνισης! Αυτό το ταξίδι είναι μια διαδικασία υπέρβασης των ορίων σας. Ένα ταξίδι που χτυπά τον δυτικό πολιτισμό για να ξυπνήσει!


Τι μαθαίνω από αυτό το ταξίδι; 1. Η ευτυχία είναι μια κατάσταση που είναι εντελώς ανεξάρτητη από τα χρήματα. Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλα χαμόγελα στα παιδιά, όπως στην Κένυα. 2. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται ένας τυπικά δυτικός άνθρωπος, εξαντλεί τους φυσικούς πόρους της γης. Αυτό σημαίνει ότι η κλιματική αλλαγή είναι τώρα πιο κοντά από ποτέ και ότι ορισμένα μέρη της γης ξεμένουν από νερό. Αυτό σημαίνει ότι και αυτή η μοναδική ομορφιά και αρμονία πρόκειται να εξαφανιστεί. Έχετε νιώσει ποτέ διψασμένος; Στην Κένυα βρέχει 2 χρόνια τώρα... Η Ελένη είναι μια Ελληνίδα που ταξίδεψε πολύ στην Αφρική και θέλει να προσφέρει στους ντόπιους Αφρικανούς. Οργανώνει ταξίδια στην Αφρική σε ανθρώπους που είναι έτοιμοι να ξυπνήσουν... Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα routesforgood.com


/ 04
/ Δημιουργοί βίντεο


ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ VIDEO


Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το κανάλι μας στο Vimeo, όπου θα βρείτε μια επιμελημένη επιλογή που παρουσιάζει μια μικρή γεύση της δουλειάς και της αισθητικής μας. Αν και αντιπροσωπεύει μόνο ένα μικρό μέρος της δουλειάς μας, χρησιμεύει ως παράθυρο στη δημιουργική μας προσέγγιση, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αφοσίωσή μας στην παραγωγή οπτικά εντυπωσιακού και συναρπαστικού περιεχομένου. Πιστεύουμε ότι τα βίντεο μιλούν από μόνα τους, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα και ελκυστικές εμπειρίες.

κινηματογράφηση και βιντεοσκόπηση

Φυσικά υλικά, ξύλο και πέτρα, ζεστοί επιβλητικοί τόνοι, κλασική κομψότητα, εναλλασσόμενα χρώματα, σπάνια θέα, πολυτελείς ανέσεις, μια ατμόσφαιρα διακριτικής πολυτέλειας και χαλάρωσης που ικανοποιεί τις αισθήσεις και ενισχύει την απόλαυση της απόδρασης.


Η πληρότητα, η αίσθηση ευεξίας και η ηρεμία των επισκεπτών είναι ο σταθερός στόχος του ξενοδοχείου. Σε απόλυτη αρμονία με τη σπάνια φυσική ομορφιά της ορεινής Αρκαδίας, συνδυάζοντας την παράδοση του τόπου με τις επιταγές της σύγχρονης αντίληψης για τη φιλοξενία, το ξενοδοχείο απλώνεται σε ένα κτήμα 13 στρεμμάτων με 7 κτιριακά συγκροτήματα και διάσπαρτες ανεξάρτητες κατοικίες ανάμεσα σε ανθισμένους κήπους και πλακόστρωτα δρομάκια.


Ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο για να δείτε νέα εδάφη και θάλασσες, ανθρώπους και ιδέες, που ποτέ δεν είναι αρκετά, βλέποντας τα πάντα για πρώτη φορά, βλέποντας τα πάντα σαν να είναι η τελευταία φορά.


Με μια μακρόσυρτη ματιά, και στη συνέχεια κλείστε τα βλέφαρά σας και αισθανθείτε τον πλούτο να εγκαθίσταται μέσα σας ήσυχα, θυελλώδης, όπως θέλει, μέχρι ο χρόνος να τα περάσει από τα βήματά του και να διυλίσει το καλύτερο ανάμεσα στις χαρές και τις λύπες σας - αυτή η αλχημεία της καρδιάς , είναι, τολμώ να πω, μια μεγάλη, άξια ανθρώπινη ευχαρίστηση.

Νίκος Καζαντζάκης


Το τέλειο σκηνικό για μια διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, με φανταστική θέα στο χωριό και τα αλπικά τοπία.


Το Adryades Luxury Appartments βρίσκεται στο Μέτσοβο, μόλις 65 μέτρα μακριά από το κέντρο του χωριού με θέα την άγρια ομορφιά των βουνών.Εμπνευσμένο από τις μυθικές νύμφες των δέντρων, οι τρεις πολυτελείς σουίτες μας θα κρατήσουν τα πράγματα προσωπικά, επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ της άνεσης του πραγματικού σπιτιού και του αλπικού σχεδιασμού.


Θα σώσουμε ή θα καταστρέψουμε τον πλανήτη; Ας ακούσουμε τη θάλασσα, τον αέρα, το θρόισμα των δέντρων και ας αναρωτηθούμε ....


Συναρμολογήσαμε μεταλλικά κουτιά Δημιουργήσαμε δρόμους που εκτείνονται σαν εκατομμύρια φλέβες, που μας οδηγούν στο άγνωστο, ίσως στο πουθενά... Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι μια μπαταρία είναι ένα πολύ επικίνδυνο απόβλητο αν δεν ανακυκλωθούν σωστά. Το οξύ, το νικέλιο και το κάδμιο λιώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Καταστρέφουν αυτό που η φύση δημιούργησε με σοφία, ποτάμια, λίμνες, θάλασσες, τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ένας υπέροχος παράδεισος Είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε τον πλανήτη, να ανακυκλώσουμε κάθε μπαταρία που μπορεί να βλάψει τον πλανήτη και να τον οδηγήσει αργά σε ένα τέλος που μπορεί να μην είναι ούτε μακρινό, ούτε αναπόφευκτο. Μια υπέροχη μοναδική ομορφιά, Μια μαγική δημιουργία απλώνεται γύρω μας χωρίς καμία αισθητική αντίφαση. Η ανακύκλωση είναι υποχρέωση όλων μας Είστε αρκετά γενναίοι για να σταματήσετε την καταστροφή;


Η μεγαλύτερη εταιρία στην ελληνική αγορά των 3PL υπηρεσιών από το 1977 για: Αποθήκευση - Διανομή - Ανασυσκευασία - Εγχώρια Μεταφορά/ 04
/ Δημιουργοί βίντεο


ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ VIDEO


Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε το κανάλι μας στο Vimeo, όπου θα βρείτε μια επιμελημένη επιλογή που παρουσιάζει μια μικρή γεύση της δουλειάς και της αισθητικής μας. Αν και αντιπροσωπεύει μόνο ένα μικρό μέρος της δουλειάς μας, χρησιμεύει ως παράθυρο στη δημιουργική μας προσέγγιση, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αφοσίωσή μας στην παραγωγή οπτικά εντυπωσιακού και συναρπαστικού περιεχομένου. Πιστεύουμε ότι τα βίντεο μιλούν από μόνα τους, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα και ελκυστικές εμπειρίες.

κινηματογράφηση και βιντεοσκόπηση