• Yugen
  • Elegant
  • Simplicity
  • Mysterious
  • Secret Beauty
Please Wait

Σχετικά με την Cosmart

/ 01
/ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Εξατομικευμένη Ανάπτυξη Ιστοσελίδων
Βελτιστοποίηση Εμπειρίας Χρήστη (UX Design)
Εταιρική Ταυτότητα
Λογότυπα
Φωτογραφήσεις
Εταιρικά Video
Copywriting
Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης
Google Ads
Google Business
Cloud Hosting
3D Εικονική Περιήγηση
Ψηφιακό Μάρκετινγκ Ξενοδοχείων

Συνδυάζοντας 20 χρόνια εμπειρίας, βοηθάμε τις εταιρείες να καινοτομούν με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών τους, αναπτύσσοντας ψηφιακά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αυξάνοντας παράλληλα τις πωλήσεις τους.


/ 02
/ Fun Facts


Agency

Snapshots

300+


Ολοκληρωμένα Έργα20+


Χρόνια Εμπειρίας

05


Εργα σε 5 Ηπείρους173%


Growing Agency

Μας εμπιστεύονται πάνω από 300 πελάτες σε όλο τον κόσμο

5 αστέρια αξιολογήσεων στη Google

/ 03
/ Εξειδίκευση


ΓΙΑΤΙ COSMART?

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, πάθος και ακλόνητο ενθουσιασμό, παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια την δημιουργία του δικού μας Framework, του SmartCms. Ξεφεύγουμε από τον κανόνα, μη βασιζόμενοι στα υπάρχοντα πρότυπα. Αντίθετα, έχουμε θέσει το δικό μας σημείο αναφοράς με την εξαιρετική ποιότητα του κώδικά μας, διασφαλίζοντας ότι η αριστεία είναι το πρότυπο σε ό,τι δημιουργούμε.

ΦΙΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Σας το υποσχόμαστε!
ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟ
Οι σχεδιαστικές μας ικανότητες θα σας εκπλήξουν. Απλές γραμμές, καθαρός κώδικας, υπέροχες φωτογραφίες, ιδανικές για κάθε συσκευή.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ GOOGLE
Μία ιστοσελίδα την οποία μπορείτε να την δείτε μόνο εσείς δεν έχει αξία. Στην Cosmart, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν, την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης (Google), χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Αυτό είναι πιο σημαντικό και από το ίδιο το site και το κάνουμε εμείς για εσάς! Σε συνδυασμό με την άριστη εμπειρία χρήστη, “προωθούμε” την επιχείρησή σας σε όλα τα επίπεδα.
SERVER ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Στην Cosmart επενδύουμε συνεχώς στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό με τους ταχύτατους ιδιόκτητους server. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μας απολαμβάνουν απίστευτες ταχύτητες με την μέγιστη ασφάλεια.
ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ
Δημιουργούμε το δικό μας Framework Smart Cms για να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο της άριστης λειτουργίας. Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας, προσφέροντας σας μία υπέροχη εμπειρία ασφαλούς πλοήγησης. Μελετάμε, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε οτιδήποτε χρειαστείτε, όσο πολύπλοκο και αν είναι.
ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ
Για να έχετε μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο θα χρειαστείτε έναν εξαιρετικό προγραμματιστή, έναν ταλαντούχο φωτογράφο, έναν ταλαντούχο γραφίστα, έναν φιλόδοξο σύμβουλο στην διαφήμιση και στο μάρκετινγκ, έναν εξειδικευμένο άνθρωπο στην βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης και ένα "φρικιό" που θα κοιτάζει την σωστή λειτουργία των server όλη την ημέρα. Θα τους βρείτε όλους εδώ! Είμαστε μία έμπειρη ομάδα από επαγγελματίες με καλλιτεχνική φύση που συνεργάζονται με αρμονία, πάθος και μεράκι.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Όσο πολύπλοκο και αν είναι αυτό που θέλετε, εμπιστευθείτε μας. Μας αρέσουν οι δύσκολες προκλήσεις τόσο της τεχνολογίας αλλά και της αισθητικής :)

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ


ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣΗ Πρόκληση

Η πρόκληση μας είναι να προωθήσουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων αυξάνοντας τις πωλήσεις τους, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουν ιδιαίτερα σχετικοί με τους πελάτες τους. Κατανοούμε το ανταγωνιστικό τοπίο και τις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Μέσω στρατηγικών πρωτοβουλιών μάρκετινγκ, στοχευμένων εκστρατειών και καινοτόμων λύσεων, στοχεύουμε να κάνουμε τους πελάτες μας ηγέτες του κλάδου τους και να τους συνδέσουμε αποτελεσματικά με το κοινό τους. Αναλύοντας τις τάσεις της αγοράς, αξιοποιώντας τις γνώσεις που βασίζονται σε δεδομένα και εφαρμόζοντας προσαρμοσμένες στρατηγικές, προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες πωλήσεων. Η αφοσίωσή μας στην επίτευξη απτών αποτελεσμάτων και η παροχή εξαιρετικων υπηρεσιών, είναι αυτό που μας ξεχωρίζει. Η προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να ευημερήσουν και να παραμείνουν επίκαιρες στη σημερινή δυναμική αγορά.


Η Προσέγγιση

Αναλύουμε σχολαστικά το κοινό σας και το ανταγωνιστικό σας περιβάλλον για να κατανοήσουμε πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε. Η εξειδίκευσή μας έγκειται στην ανάπτυξη ψηφιακών προϊόντων αιχμής που αναβαθμίζουν την εικόνα της εταιρείας σας και παρέχουν έναν μοναδικό τρόπο προβολής των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Με τις λύσεις μας, στοχεύουμε να ομορφύνουμε το εμπορικό σας σήμα και να σας δώσουμε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με το κοινό σας με τρόπο συναρπαστικό και αξιομνημόνευτο. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό και να αφήσετε μια μόνιμη εντύπωση στους πελάτες σας.